I trädgården just nu

 Malva stjärnflocka

 stjärnflocka klematis

I år har det inte blivit av att strosa runt i trädgården lika mycket som tidigare år p.g.a regn och rusk men trots det orkar mina blommor blomma! Pionerna hör till en av mina absoluta favoriter i trädgården. Ack om man kunde fånga in den doften och få njuta av den hela året! Tyvärr blev njutningen av dom mycket kort i år. Som tur var hann jag rädda in lite knoppar och blommor för att hinna njuta av dom lite längre.

 Pionerna  Pion

Just nu blommar ganska många av växterna fortfarande fint och jag hoppas att fler soliga dagar är på kommande så att de skulle få visa sin fulla blomsterprakt.

 Nävor Vit digitalis Rosa digitalis

   

Gjorde en veckoslutsbukett av en salig röra av blommor från trädgården och diket. I buketten finns stjärnflocka, daggkåpa, röd- och vitklöver, älggräs samt utblommade jasminkvistar och kirskål (jo, jag vet…men jag tycker att den har vackra blommor och blomställningar då den blommat ut…fast den är helt hopplös att få bort ur trädgården på de platser där man inte vill ha den…)

sommarbukett

 Ha en skön helg!

Leave a Reply

css.php