Mer loppisfynd

Var till Tjuda skola på loppis och gjorde några fina fynd. Tjuda skola ligger på Kimitoön och är en nerlagd byskola som har nya invånare. Det hålls bakluckeloppis där varje sommar. Härligt ställe! Lönar sig att besöka! På gården finns hästar, hundar, kaniner och stämningen är härlig. Värdarna har massor av eget som de säljer (allmogemöbler, gamla fönster, gamla dörrar, skåp, husgeråd osv osv). Hela nedre våningen är fyllt från golv till tak med alla möjliga saker. Spännande, man kan göra ovanliga och fina fynd! Prisnivån är sådär helt ok.

WP_20150802_006 WP_20150802_004

Jag köpte en gammal badbalja i zink, tjockt ullgarn, en klämmare i trä samt lite tyger. Dessutom hittade jag tre nya kaffekoppar till min samling av inhemska blommor/växter.

Imorgon skall jag igen få åka på nytt loppis tillsammans med en väninna. Roligt!

Leave a Reply

css.php